Dr. Emmanuel Callens

Cardioloog

Sint-Pieters-Leeuw

Maak online een afspraak

Vul uw gegevens in om te boeken

Cardioloog Callens
273b Galgstraat,
1600 Sint-Pieters-Leeuw

Specialismen

Gesproken talen

  • Nederlands

Praktijkinformatie

Klik op een markering om een ​​routebeschrijving te krijgen

Gelieve de "functionele cookies" te activeren in de "Privacy instellingen" van deze pagina om het laden van onderstaande kaart mogelijk te maken.

Beschrijving

Dr. E. Callens studeerde af als Arts aan de VUB in 2003 en vervolledigde zijn specialisatie cardiologie via de ULB in 2010.

Daarna was hij 4 jaar werkzaam in het RZ Sint Maria te Halle, sinds juli 2014 heeft hij zijn eigen privé consultatie in Sint-Pieters-Leeuw.

Zijn interessegebied ligt in de niet invasieve beeldvorming en in dat kader is hij consulent in het Erasmus ziekenhuis waar hij zich verder bekwaamt in transoesophageale echocardiografieen en 3d echocardiografie.

Op de consultatie in de Galgstraat is modern materiaal voorhanden voor het basis cardiologische bilan dmv rust EKG, inspanningsproef, echocardiografie, 24h holter, ambulante bloeddrukmetingen en heartScan.

Alle benodigdheden voor pacemaker en defibrillator controles zijn eveneens aanwezig.

Naast de niet invasieve cardiale beeldvorming is sportgeneeskunde ook een van zijn interessegebieden, in 2015-2016 wordt een Master-na-Master (ManamA) opleiding gevolgd aan de KU leuven met de bedoeling naar de toekomst toe de klassieke cardiale sportscreening aan te vullen met ergo/spirometrieen en lactaattesten om sportadvies en trainingsschema’s op maat te kunnen opstellen.

Zie alle
Maak online een afspraak Terug naar het profiel