Dr. Tamas Kovacs

Gynaecoloog

Sterrebeek

Maak online een afspraak

Vul uw gegevens in om te boeken

Praktijk Dr. Tamas Kovacs
Voskapelstraat 1,
1933 Sterrebeek

Specialismen

Gesproken talen

  • Engels
  • - Hongaars
  • - Nederlands

Praktijkinformatie

Klik op een markering om een ​​routebeschrijving te krijgen

Gelieve de "functionele cookies" te activeren in de "Privacy instellingen" van deze pagina om het laden van onderstaande kaart mogelijk te maken.

Beschrijving

Ik ben Dr. Tamás Kovács, ik heb mijn artsdiploma in Boedapest in de Semmelweis Universiteit behaald in 2003. Ik heb mijn specialisatie in obstetrie en gynaecologie ook hier in 2009 verworven. Tot 2010 werkte ik in Boedapest, daarna had ik verdere ervaring in Nederland en België opgedaan. Ik heb speciale interesse in echografie en minimaal-invasieve chirurgie. Ik heb mijn privé praktijk in 2014 in Sint-Lambrechts-Woluwe gestart.

Hier kunt u een consultatie in het Nederlands, Engels of het Hongaars krijgen. Onze werkzaamheden bestaan uit: de preconceptionele consultatie (voor aanstaande moeders), zwangerschapszorg, foetaal ultra-geluidsonderzoek, verloskundige zorg, kraamzorg, vruchtbaarheidsonderzoek- en behandeling, gynaecologisch screeningsonderzoek, echodiagnostiek, oplossing van cyclusstoornissen, anticonceptie, tieners ambulance, overgangsproblematiek, gynaecologische ingrepen. U kunt zichin alle vertrouwen tot ons wenden!

Zie alle
Maak online een afspraak Terug naar het profiel