Mobility Center Oostakker

Orthopedist

Oostakker

Maak online een afspraak

Vul uw gegevens in om te boeken

Aqtor Performance unit Oostakker – loopanalyse
Herman Teirlinckstraat 15,
9041 Oostakker

Specialismen

Gesproken talen

  • Nederlands

Praktijkinformatie

Openingstijden

maa.
09:00-17:00
din.
09:00-17:00
woe.
09:00-17:00
don.
09:00-17:00
vri.
09:00-17:00

Toegankelijkheid

Betalingsmethodes

Klik op een markering om een ​​routebeschrijving te krijgen

Gelieve de "functionele cookies" te activeren in de "Privacy instellingen" van deze pagina om het laden van onderstaande kaart mogelijk te maken.

Beschrijving

Aqtor! beschikt over 5 Mobility Centra waar een multidisciplinair team van erkende verstrekkers, podologen, ergotherapeuten, kinesisten, … de persoon met een mobiliteitsbeperking ontvangt en begeleidt naar meer en beter bewegen. De centra zijn gevestigd in Oostakker, Geel, Doornik, Charleroi en Gembloux.

Artsen kunnen hun patiënten naar het Aqtor! Mobility Center doorverwijzen. De klant kan hier telkens terecht voor chronische revalidatie, maatname/aanpassing/aflevering van orthopedische hulpmiddelen met betrekking tot chronische pathologieën, met professioneel advies op maat.

In onze showrooms krijgt de persoon met een mobiliteitsbeperking vrijblijvend informatie over het gamma aan terugbetaalde producten binnen de prothesiologie, orthesiologie, bandagisterie, mobiliteitshulpmiddelen en orthopedische schoenen. Hij of zij krijgt de kans om alle mobiliteitshulpmiddelen uitvoerig uit te testen en de erkende verstrekkers van Aqtor! geven persoonlijk advies.

Zie alle
Maak online een afspraak Terug naar het profiel