Theo Van der Bruggen

Osteopaat

2 plaatsen : Kortessem , Landen

Maak online een afspraak

Deze zorgverlener ontvangt in 2 praktijken


Beschrijving

Als Kinesitherapeut, Manueel Therapeut, Kinesioloog doorgegroeid tot Osteopaat en vandaag vooral als CAUSOPRACTOR aan de slag. Dit is zoeken naar de OORZAAK (latijn=causa) van een musculo-sceletaal (spier-gewricht) probleem en/of andere vormen van onwel bevinden.
Klachten van functiebeperking, onvermogen, onwel zijn of fysisch beperkt zijn is veelal te herleiden naar onderliggend Visceraal (organen) en/of chemisch lijden. Hier zijn veel antwoorden te vinden op alle "syndromen" die uiteindelijk i.p.v. symptomatisch aan te pakken, met maar tijdelijke resultaten, definitief kunnen opgelost worden eens je de oorzaak hebt gevonden.
Meer dan 35 jaar ervaring leert me efficiënt de problemen te doorzien en daar de juiste behandeling voor te voltrekken met ONMIDDELLIJK RESULTAAT.
Daar onbekend onbemind blijft zijn er vooral in de geneeskunde veel misverstanden over onze goede, veilige zachte technieken zonder toebrengen van schade van baby tot ouderling! Ik streef naar een gezonde samenwerking tussen arts en ALLE zorgverstrekkers om het beste resultaat voor de patiënt te bekomen

Zie alle

Opleiding

  • Kinesitherapie
  • Osteopathie
  • Kinesiologie
Zie alle

Onderscheidingen

  • Causopractor
Maak online een afspraak Terug naar het profiel